Странице

Saturday, January 29, 2011

Deco pevajmo - ponovo počinju probe hora :)

Draga deco, pozdrav!
Imamo nove informacije za vas :)

5.2.2011.
Horovođa Tamara poručuje da nastavljate sa probama hora. Prvu probu posle zimskog raspusta imaćete 5.2. a vreme održavanja probe će biti naknadno objavljeno. Nadamo se vašem dolasku!


5.2. 2011.
Deco, vaše bogosluženje biće održano u plavoj sali u 11h.  Molimo vas da u plavu salu dođete najkasnije do 10.50h. Sa vama će Božju reć deliti Aleksandra Novaković.
Nakon održanog bogosluženja imaćemo zajednički ručak u sali broj 4. Molimo mame da spreme nešto lepo ;). Posle ručka imaćete zanimljiv program koji će trajati sve do 17 h kada počinje popodnevno bogosluženje. Vidimo se!

6.2.2011.
Izviđači imaju svoj redovni sastanak u 11h u plavoj sali. Ponesite dobro raspoloženje i naravno potrebne rekvizite :)

Deco, roditelji, učitelji, saradnici...želimo vam uspešnu i blagoslovenu novu sedmicu!

Sunday, January 23, 2011

Humanitarna akcija dečjeg odeljenje - pridružite se!

Dobar dan deco!
Nadamo  se da vam je protekla sedmica bila blagoslovena i ispunjena lepim aktivnostima.
Neka i ova sedmica bude takva!

HUMANITARNA AKCIJA

Želimo da obavestimo vas a vi vaše roditelje, prijatelje, rođake...da je vođa odeljenja od 2-5 godina sa učiteljima i roditeljima pokrenula akciju prikupljanja humanitarne pomoći za nezbrinutu decu iz doma " Dragutin Filipović Jusa" koji se nalazi u ul. Radoslava Grujića 17 u Beogradu.  

Deci u domu je potrebno SVE!
Možete donirati higijenu, igračke, knjige, bojice, flomastere, bilo šta što se može koristiti za kreativan rad, garderobu za sve uzraste i sve što smatrate da je potrebno deci.  Njima je konkretno potrebna garderoba za uzrast od 3-5 godina ali može se doneti i za ostale uzraste i biće prosleđena drugim domovina. Garderoba može biti nova ali takođe ćemo biti zahvalni za svaku nošenu ali dobro očuvanu garderobu. U tom slučaju ste zamoljeni da  garderobu operete i opeglate. Takođe vas molimo da operete i plišane igračke.

Prikupljanje pomoći će se održati samo u subotu, 29.01.2011. od 9.30-12.30h  i od 17-19h.  Donacije donesite u dečje odeljenje u salu za decu od 3-5 godina i predajte vođi odeljenja Svetlani Paunović ili nekoj od prisutnih učiteljica.

Deco, sve je sada na vama! Budite nesebični i iskusite ono što nas Božja reč uči, da je mnogo blaženije davati nego uzimati!
 
Propovednik 11:25  "Podašna ruka biva bogatija, i ko napaja, sam će biti napojen."

Thursday, January 13, 2011

Dobrodošli na blog dečjeg odeljenja!


Namena ovog bloga je da obaveštava i podseća decu i roditelje o predstoječim aktivnostima u okviru dečjeg odeljenja kao i da olakša našu komunikaciju.

S obzirom na brz tempo života, i da svakodnevno dobijamo previše novih informacija koje je sve teže zapamtiti, mislili smo da će roditeljima i deci biti lakše da uvek imaju svoj podsetnik u vidu ovog bloga.

Ovde možete komentarisati postojeću temu,  postavljati pitanja i davati predloge.


Raspust se bliži kraju, vreme je za nove aktivnosti :) 


15.1.2010.  u 18 h održaće se humanitarni koncert. Dobrodošli!
Deco, ponesiti dobrovoljni prilog, ovo je prilika da pomognete vašim vršnjacima iz Kraljeva.

22.1. 2011.  Deca iz odeljenja od 7 - 14 godina će drugi deo bogosluženja imati samostalno u plavoj dvorani sa početkom u 11h. Molimo učitelje da do 10.50 završe svoj program sa decom i dovedu ih u plavu dvoranu.
Ovoga puta iz Božje reči govoriće nam pastor Aleksandar Macura.

22.1.2011. Deca iz odeljena od 11-14 godina će imati druženje u sali broj 4 sa početkom u 18.30h.
Deco,  u planu je gledanje filma,  pantomima... Ponesite kokice!

23.1.2011. Izviđači su se vratili sa Zlatibora, puni su utisaka i nastavljaju sa daljim radom. Imaju svoj redovni sastanak u plavoj dvorani u 11h. Obavezno poneti svesku, običnu olovku i kanap!