Странице

Sunday, March 27, 2011

Roditelji: Neka Ljubav prema istini, čistoti i dobroti bude rano usađena u srca vaše dece, i onda će oni želeti društvo onih koji imaju iste vrline.

Draga deco, 2.4.2011. je omladinski sabor. Svi ste pozvani da u 9.30h dođete na proučavanje pouka po odeljenjima i u 11h u crvenu salu na zajedničko omladinsko bogosluženje.


3.4.2011 u 11h izviđači imaju svoj redovni sastanak ali ovog puta na Avali.Ponesite sve potrebne rekvizite (sveska,, olovka, kanap...) i dođite da u prirodi uživamo i učimo orjentaciju, signalizaciju i primenimo čvorologiju.
Pozivamo i one koji nisu izviđači a imaju želju da idu u prirodu da nam se pridruže.

Pažnja!
Čekamo još vaših odgoova na temu zagonetne ličnosti i molimo vas da odgovorite na anketu kao i da date ideje, savete i sugestije. Hvala!

Sunday, March 20, 2011

Roditelji, vi u velikoj meri izgrađujete atmosferu u porodičnom krugu, pa ako dođe do neslaganja između vas i deca će primiti isti duh. Nastojte da atmosfera vašeg doma odiše nežnom obzirnošću.

 Draga deco, opet se družimo 26.03 2011. u 9.30h. Dođite na vreme u vaša odejenja a nakon završetka proučavanja pouke, imaćemo u 11h zajedničko bogosluženje u crvenoj sali.


Nakon završetka bogosluženje imaćemo probu hora koju će voditi Tamara Plavšić.

Čekamo vas!
Pažnja!
Kao što vidite imamo novu zagonetnu ličnost, čekamo vaše odgovore :)

Neka vam ova sedmica bude u svemu blagoslovena!

Sunday, March 13, 2011

Roditelji: Pohvalite svoju decu kad god možete. Imajte na umu da su deci potrebne ne samo opomene i karanja, nego i hrabrenja i pohvale, prijatna toplina vaših ljubaznih reči.


19.3.2011.
Draga deco, kao i svake subote sa početkom u 9.30h imamo  proučavanje pouka po odeljenjima a nakon toga u plavoj dvorani sa početkom u 11h drugi deo bogosluženje. Kroz zdravstveni deo ovoga puta će nas voditi Ana Cvetanović a propovedaće nam Sofija Ninković.
Nakon završetka bogosluženja imaćemo odmah probu horu koju će voditi Tamara Plavšić.

20.3.2011.

HIO " Orion" je primljen u HIS! Zaista je predivno biti deo ovakve družine. Pozivamo sve one koji žele da nam se priključe  da to učine već na ovom sastanku. Dobrodošli!
Moli se" Orion" da ponese svoje marame (košulje ne mora), svesku, olovku i sve ostale potrebne rekvizite.

Imamo pobednike našeg kviza :) 

David Galović i David Vuković su prepoznali zagonetnu ličnost doktora Alberta Švajcera. Nagrade vas čekaju! I ovoga puta imamo specijalnu nagradu za Anastasiju Vuković koja je pomogla svom bratu da prepozna zagonetnu ličnost. Anastasija, bravo!

Monday, March 7, 2011

Roditelji: Deca su kao ružin pupoljak: ako ih dobro negujemo, razviju se u divan mirisan cvet; ako ih zapustimo, postaće uvela ruža.

Deco,
Hvala, što ste proslavili Boga svojim talentima, recitacijom, pesmom, muzikom. Zaista je bio blagoslov slušati vas. Hvala i za vaše prisustvo na veselici, bilo je zaista veselo i skakutavo :) Pohvale i za znanje koje ste pokazali odgovarajući na pitanja koja su se odnosila na  predavanje dr Zorice Plavšić i propoved Ane Cvetanović.

12.03.2011.
Naše aktivnosti počinju u 9.30h po odeljenjima a najkasnije traju do 11.00h kada sva deca treba da dođu u veliku dvoranu gde će zajedno sa crkvom imati drugi deo bogosluženja. Ove subote nakon bogosluženja nećemo imati probu hora.

Popodnevno bogosluženje je rezervisano za prijem novih članova u HIS - Hrišćanski Izviđački Savez. Dobrodošli!

Kumovanju novoj izviđačkoj igri je došao kraj i dobijeni su predlozi. Ovde možete da glasate za najbolji predlog http://www.hriscanskiizvidjaci.org/

Pažnja!
Još ove sedmice možete dati odogovor ko je zagonetna ličnost na gornjoj fotografiji!

Sve najbolje i neka je svima blagoslovena ova sedmica!