Странице

Tuesday, May 31, 2011

Dobar dan!


4.06.2011. Bogosluženje počinje proučavanjem pouka po odeljenjima u 9.30h a nastavlja se u  11h u velikoj sali. Nakon bogosluženja imaćemo probu dečjeg hora.  Nadamo se da dolazite :)

5.06.2011.Evo prilike da izviđači pokažu i praktično da vole Boga, ljude i prirodu.  Nalazimo se u crkvi u 8h. Zajedno krećemo u Ripanj da pomognemo jednoj porodici da srede dvorište. Čekamo vas!

PAŽNJA! 
Ukoliko sad u subotu niste preuzeli vaše nagrade  za pogođenje ličnosti, obratite se vođi dečjeg odeljenje :)

Tuesday, May 24, 2011

ZDRAVO DECO! :)


Draga deco, 28.05. u subotu imamo naše redovno proučavanje pouka po svojim odeljenjima u 9.30h a nakon toga u 11h dođite u plavu sala jer ćete tamo imati svoje bogosluženje.

Popodne imamo posebno bogosluženje! 

Dečiji hor DUGA iz Negotina i omladinski hor iz Beograda ponovo udruženi u potpuno novoj muzičko – scenskoj priči “TI SI POSEBAN”. Krenite sa nama na biblijsko putovanje kroz vreme i otkrijte koliko ste dragoceni u Božjim očima! Početak u 18h.


PAŽNJA!

Kao što ste obavešteni dolaze nam deca iz Negotina i sa nama će provesti ceo vikend. U subotu ćemo imati zajednički ručak sa njima i njihovim roditeljima.  Molimo sve roditelje da pokažemo gostoljubivost i ponesemo hranu tj. napravimo dovoljno hrane za goste, našu decu i nas. Hvala!


29.05.2011. u 11h  skup izviđača na Adi Ciganliji. Poneti potrebne rekvizite. Sa nama će ove nedelje biti i izviđači iz Negotina. Čekamo i vas! :)

Tuesday, May 17, 2011

DOBAR DAN!

Evo nove sedmice, novih radosti i obaveza :)

Za početak za drage nam roditelje imamo kratku priču iz života Dž. Randolfa, koji se jednom ovako izrazio: " ja bih danas bio bezbožnik da mi majka nije bila pobožna. Dok sam živ ne mogu zaboraviti onu njenu materinsku ruku, koja me je onako maloga za ruku hvatala, i nebo u molitvi pokazivala:" klekni, sine, tamo gore ima Boga!"

Na Dedumu ste divno proslavili Boga i nadam se da ste i vi bili blagosloveni celokupnom bogosluženjem !

Oblasni sabor je ove subote, 21.5. u 10h. Proučavanje pouke je po odeljenjima a nakon pouke svi ćemo ići u crvenu salu na drugi deo bogosluženje. Nakon bogosluženje biće održana proba hora u sali broj 4.

Za vas deco smo odabrali kratki film " Ipak će doći "
koji je inspirisan Biblijskom pričom iz Matejevog jevanđelja 25-og poglavlja o pet mudrih i pet ludih djevojaka. Lokacija snimanja je bila okolina Dvorca Maruševec kod Varaždina u Hrvatskoj...Pogledajte!
 
Izviđači imaju svoj skup i ove nedelje 22.5. u 11h na Zvezdari.


Želimo vam blagoslovenu sedmicu i vidimo se uskoro!

Monday, May 9, 2011

Deco, evo sedmice koju stvori Gospod, radujmo se i veselimo u njoj!


Prošao je Dedum i nadam se da vam je bilo blagosloveno! Evo nove sedmice i čekaju nas nove radne, duhovne i raznorazne pobede! Neka vas deco i roditelje blagoslovi Bog!

Ove subote 14.5.  bogosluženje počinje u 9.30h. Pouke imate po odeljenjima a nakon toga u 11h u crvenoj sali bogoslužeje.

Evo snimka sa probe :)

Izviđači, pojačavaju svoje aktivnosti pre kampa u Makedoniji, i od sada pa do kampa će sastanke imati svake nedelje.  15. 5. okupljanje u 11h na Košutnjaku ispred DIFA. Vidimo se! 

Još uvek traje otkrivanje zagonetne ličnosti, javite se! 

Tuesday, May 3, 2011

DECO, PEVAJMO!

Draga deco, u subotu 7.5. 2011. u 10 časova počinje DEDUM -  dečji festival duhovne muzike.
Deca iz različitih crkava će udružiti glasove u slavi i hvali našem Tvorcu.  Nakon bogosluženja imaćemo priliku da se družimo svi zajedno na  ručku.

PAŽNJA!
Poslednja proba hora pred nastup u subotu je zakazana za petak 6.5. u 18 h u crvenoj dvorani. Očekujemo vas!

8.5.2011. skup izviđača u 11h na Košutnjaku. Dođite da učimo, družimo se i čujemo izveštaj sa kampa na Tikvari.