Странице

Sunday, February 27, 2011

Roditelji, neka vaša deca uvek nađu u vama uzor za oponašanje, da bi vas mogla tako savršeno oponašati da nikad ne crvenite ni vi ni oni.


Draga deco,
kao što znate u subotu 5.3. 2011. u prepodnevnom delu bogosluženja u 9.30h učetvovaćemo sa pesmom hora, recitacijom i  jednom numerom na gitari. Molimo vas da ne kasnite i da do 9.20h budete u sali broj 4.
Nakon prvog dela  vraćate se u vaša odeljenja  da proučite vaše pouke. Nakon toga najkasnije do  10.55h  dođite u plavu salu na drugi deo bogosluženja.

Od ove subote imaćemo poseban dodatak bogosluženju o zdravom načinu života kroz koji će nas voditi doktorka Zorica Plavšić.Ove subote govoriće nam o vodi. Nakon zdravstvenog dela propoved će sa nama imati gošća Ana Cvetanović.


Posle popodnevnog bogosluženje imaćemo veselicu u plavoj sali a nakon veselice zajedničku zakusku. Podsetite mame da naprave neki specijalitet :)

6.3. 2011.

Po ustaljenom rasporedu izviđači imaju svoj sastanak. Izviđači će biti primljeni u HIS 12.03.2011. zato se mole svi izviđači da dođu  na sastanak radi generalnog dogovora i probe. Ponesite sve rekvizite!

Pažnja!
Nagradni kviz još traje. Pokušajte da pogodite ko je ličnost sa crno bele fotografije.

Neka vas Bog blagoslovi i ove sedmice!

Sunday, February 20, 2011

Poruka za roditelje: Štedite novac, a ne ljubav!

Deco, dobro veče!
Kao što vidite imamo poruku za roditelje ali ovog puta i za vas :) Vama poruku puštamo kroz sliku!

 Prošlomesečne nagrade su podeljene i nadamo se da ste zadovoljni! 
Kao što znate novo pitanje je i dalje u opticaju. Za sada imamo dva odgovora ali očekujemo i vaše odgovore. Budite hrabri! 
Daćemo vam malu pomoć ;) kroz video klip u kome se u minuti govori o životu i radu naše zagonetne ličnosti. Možete nam i napisati koja je to životinja prisutna u ovom video klipu a bio je jedan od ljubimaca naše zagonetne ličnosti :) Uživajte!


I ove sedmice nastavljamo sa našim svakodnevnim crkvenim aktivnostima.
26.02.2011.
Deco, od 9.30h do 10.45 h imate vaše redovne aktivnosti po odeljenjima a u 11 h svi imamo zajedničko bogosluženje u velikoj crvenoj dvorani. Nakon bogosluženja imamo redovnu probu hora u sali broj 4.
27.02.2011.
Svi ljubitelji rekreacije mogu od 13.30h do 16h igrati odbojku, košarku... u fiskulturnoj sali.

PAŽNJA!
POSTANITE KUM NOVOJ IZVIĐAČKOJ IGRI
Izašla je nova izviđačka igra sa kartama. Igra uz koju ćete moći i da se družite i da naučite mnogo toga. Ova igra još nema ime i iz tog razloga pozivaju se svi da daju svoje predloge za ime ove igre u narednih dve sedmice. Nakon toga još sedmicu dana biće otvoreno glasanje za nekoliko najčešćih predloga. Ime bi trebalo da bude interesantno, jedinstveno (ne kao npr. “Izviđačka igra sa kartama”) i da odrazi suštinu igre.
Za više informacija pogledajte sajt HIS-a http://www.hriscanskiizvidjaci.org/postanite-kum-novoj-izvidackoj-igri/

Želimo Vam blagoslovenu sedmicu!

Sunday, February 13, 2011

Poruka za roditelje: Kuvajte brzo, da biste više vremena proveli s detetom pre nego ono odraste.


IMAMO POBEDNIKE PROŠLOMESEČNOG KVIZA! :)

Zagonetna ličnost više nije zagonetna :).Tačan odgovor je bio Desmond T. Doss. Tačne odogovore su poslali Milena V. i Jovan G. koji će svoje nagrade dobiti u subotu. Odlučili smo da ovaj put dodelimo i posebnu nagradu Davidu V. zbog uloženog  truda da otkrije zagonetnu ličnost. Nadamo se da vas je život Desmonda T. Dosa oduševio i da će vam biti ohrabrenje i nadahnuće u vašim životima.
Film o njegovom životu, za sve vas koji niste bili tu kada smo ga gledali,  možete kupiti u knjižari Preporod.
Do tada pogledajte po neki deo iz filma.


Pažnja!
Kao što vidite imamo i novu zagonetnu ličnost, krenite u pogađanje!
Dole na komentarima možete ostaviti vaše odgovore na nagradno pitanje o kojoj zagonetnoj ličnosti se radi.  Prva tri tačna odogovora dobijaju nagradu!
Obaveštavamo vas da će uskoro biti objavljen nagradni konskurs za literarne, likovne i muzičke radove! 
Spremite se!

19.2.2011.
Kao i svake subote i ove ćemo imati pouke po odeljenjima a u 10.50 h vas očekujemo u plavoj sali na zajedničkom bogosluženju za mlade. Imaćemo priliku i da se pozdravimo sa Aleksandrom Novaković, koja se seli u drugi grad a koja je sa vama provodila dosta  vremena i učestvovala u kreiranju novog dečjeg odeljenja.
Nakon bogosluženja imaćemo probu hora.
20.2.2011.
Izviđači imaju svoj redovni sastanak u 11h. Ponesite rekvizite i dođite!

Sunday, February 6, 2011

Deco, dobro veče!
Nova sedmica je pred vama sa svim svojih lepotama, teškoćama, zahtevima, odgovornostima, događajima... Želimo da vas i vaše porodice Bog obilato blagoslovi u njoj!




12.2.2011
Prvi deo bogosluženje počinje u 9.30h u vašim odeljenjima a drugi deo bogosluženja i propoved ćemo imati u crvenoj dvorani u 11h zajedno sa celom crkvom.


Nastavljamo sa probama hora koja će se 12.2. održati petnaest minuta posle završetka bogosluženja u sali br.4. 
S obzirom da ćemo za mesec dana na bogosluženju proslavljati  Boga pesmom, recitacijama i muzikom i da u aprilu mesecu učestvujemo na festivalu dečje duhovne muzike, molimo vas deco na probe dolazite redovno. Hvala!