Странице

Sunday, February 27, 2011

Roditelji, neka vaša deca uvek nađu u vama uzor za oponašanje, da bi vas mogla tako savršeno oponašati da nikad ne crvenite ni vi ni oni.


Draga deco,
kao što znate u subotu 5.3. 2011. u prepodnevnom delu bogosluženja u 9.30h učetvovaćemo sa pesmom hora, recitacijom i  jednom numerom na gitari. Molimo vas da ne kasnite i da do 9.20h budete u sali broj 4.
Nakon prvog dela  vraćate se u vaša odeljenja  da proučite vaše pouke. Nakon toga najkasnije do  10.55h  dođite u plavu salu na drugi deo bogosluženja.

Od ove subote imaćemo poseban dodatak bogosluženju o zdravom načinu života kroz koji će nas voditi doktorka Zorica Plavšić.Ove subote govoriće nam o vodi. Nakon zdravstvenog dela propoved će sa nama imati gošća Ana Cvetanović.


Posle popodnevnog bogosluženje imaćemo veselicu u plavoj sali a nakon veselice zajedničku zakusku. Podsetite mame da naprave neki specijalitet :)

6.3. 2011.

Po ustaljenom rasporedu izviđači imaju svoj sastanak. Izviđači će biti primljeni u HIS 12.03.2011. zato se mole svi izviđači da dođu  na sastanak radi generalnog dogovora i probe. Ponesite sve rekvizite!

Pažnja!
Nagradni kviz još traje. Pokušajte da pogodite ko je ličnost sa crno bele fotografije.

Neka vas Bog blagoslovi i ove sedmice!

No comments:

Post a Comment