Странице

Monday, April 11, 2011

Deco, dobar dan!

Kao i svake sedmice i ove imamo raspored događaja za vas.

16.4.2011.  u 9.30h imaćemo proučavanje pouke po odeljenjima. U 11h počinje drugi deo bogosluženja u plavoj sali. Propoved će sa nama imati pastor Aleksandar Macura.

Hor: 
Nakon bogosluženja u sali broj 4 imamo probu hora. Evo malo atmosfere sa prošle probe :)

Molimo roditelje da novac potreban za majice (300 dinara), koje će deca nositi na Dedumu, predaju Tamari Plavšić.

Izviđači:
17.4.2011.


Prošli sastanak izviđača bio je na Avali i bilo je predivno. Zato vas pozivamo da ove nedelje dođete na Adu Ciganliju u 11h da se družimo, igramo različite igre i učimo razne veštine. Poneti sa sobom kanap, kompas...ako imate i obavezno vodu, neki sendvič, voćku.
 Još uvek se možete prijaviti na odlazak u izviđački kamp u Nacionalnom parku Tikvara.

 Kutak za roditelje:

U kući gde duh ljubavi i dužnosti boravi - gde glava i srce mudro pravilo podnose - gde je svakodnevni život pun poštenja i vrline - gde se vlada i čestito i razumno - iz takve kuće možemo očekivati da izađu i zdrava i pametna i sretna deca - deca - koja će, čim porastu, poći za stopama svojih roditelja, ili pravo svojim putem, upravljati se mudro, pa doprineti i sreći svoje okoline.
Na protiv, ako deca odrastu pod krovom neznanja, surovosti i sebićnosti, ona će i nesvesno steći isti karakter, i biće u starijim godinama ne samo prosta i nevaspitana, nego i opasna po društvo i njegovu civilizaciju.
Dete ne može a da ne podražava ono što vidi. Njemu sve i sva služi za primer - i manir i mimika, i govor i navika.


Pažnja:
Još samo ovu sedmicu možete pogađati zagonetnu ličnost!


No comments:

Post a Comment