Странице

Sunday, July 3, 2011

RASPUST :)


Draga deco, došlo je vreme da uživate u prirodi, letu, moru, planini i odmorite od vaših školskih i ostalih obaveza. Želimo vam da u svakom pogledu vaš raspust bude blagosloven i  dobro iskorišćen.
Što se tiče naših aktivnosti u toku raspusta nastavljamo uobičajeno svake subote u 9.30h sa proučavanjem pouka po razredima a od 11h u crvenoj sali  imaćemo drugi deo bogosluženja.
Probe hora, kao ni svih ostalih aktivnosti neće biti do septembra meseca.
Bog vas blagoslovio! Uživajte!

Tuesday, May 31, 2011

Dobar dan!


4.06.2011. Bogosluženje počinje proučavanjem pouka po odeljenjima u 9.30h a nastavlja se u  11h u velikoj sali. Nakon bogosluženja imaćemo probu dečjeg hora.  Nadamo se da dolazite :)

5.06.2011.Evo prilike da izviđači pokažu i praktično da vole Boga, ljude i prirodu.  Nalazimo se u crkvi u 8h. Zajedno krećemo u Ripanj da pomognemo jednoj porodici da srede dvorište. Čekamo vas!

PAŽNJA! 
Ukoliko sad u subotu niste preuzeli vaše nagrade  za pogođenje ličnosti, obratite se vođi dečjeg odeljenje :)

Tuesday, May 24, 2011

ZDRAVO DECO! :)


Draga deco, 28.05. u subotu imamo naše redovno proučavanje pouka po svojim odeljenjima u 9.30h a nakon toga u 11h dođite u plavu sala jer ćete tamo imati svoje bogosluženje.

Popodne imamo posebno bogosluženje! 

Dečiji hor DUGA iz Negotina i omladinski hor iz Beograda ponovo udruženi u potpuno novoj muzičko – scenskoj priči “TI SI POSEBAN”. Krenite sa nama na biblijsko putovanje kroz vreme i otkrijte koliko ste dragoceni u Božjim očima! Početak u 18h.


PAŽNJA!

Kao što ste obavešteni dolaze nam deca iz Negotina i sa nama će provesti ceo vikend. U subotu ćemo imati zajednički ručak sa njima i njihovim roditeljima.  Molimo sve roditelje da pokažemo gostoljubivost i ponesemo hranu tj. napravimo dovoljno hrane za goste, našu decu i nas. Hvala!


29.05.2011. u 11h  skup izviđača na Adi Ciganliji. Poneti potrebne rekvizite. Sa nama će ove nedelje biti i izviđači iz Negotina. Čekamo i vas! :)

Tuesday, May 17, 2011

DOBAR DAN!

Evo nove sedmice, novih radosti i obaveza :)

Za početak za drage nam roditelje imamo kratku priču iz života Dž. Randolfa, koji se jednom ovako izrazio: " ja bih danas bio bezbožnik da mi majka nije bila pobožna. Dok sam živ ne mogu zaboraviti onu njenu materinsku ruku, koja me je onako maloga za ruku hvatala, i nebo u molitvi pokazivala:" klekni, sine, tamo gore ima Boga!"

Na Dedumu ste divno proslavili Boga i nadam se da ste i vi bili blagosloveni celokupnom bogosluženjem !

Oblasni sabor je ove subote, 21.5. u 10h. Proučavanje pouke je po odeljenjima a nakon pouke svi ćemo ići u crvenu salu na drugi deo bogosluženje. Nakon bogosluženje biće održana proba hora u sali broj 4.

Za vas deco smo odabrali kratki film " Ipak će doći "
koji je inspirisan Biblijskom pričom iz Matejevog jevanđelja 25-og poglavlja o pet mudrih i pet ludih djevojaka. Lokacija snimanja je bila okolina Dvorca Maruševec kod Varaždina u Hrvatskoj...Pogledajte!
 
Izviđači imaju svoj skup i ove nedelje 22.5. u 11h na Zvezdari.


Želimo vam blagoslovenu sedmicu i vidimo se uskoro!

Monday, May 9, 2011

Deco, evo sedmice koju stvori Gospod, radujmo se i veselimo u njoj!


Prošao je Dedum i nadam se da vam je bilo blagosloveno! Evo nove sedmice i čekaju nas nove radne, duhovne i raznorazne pobede! Neka vas deco i roditelje blagoslovi Bog!

Ove subote 14.5.  bogosluženje počinje u 9.30h. Pouke imate po odeljenjima a nakon toga u 11h u crvenoj sali bogoslužeje.

Evo snimka sa probe :)

Izviđači, pojačavaju svoje aktivnosti pre kampa u Makedoniji, i od sada pa do kampa će sastanke imati svake nedelje.  15. 5. okupljanje u 11h na Košutnjaku ispred DIFA. Vidimo se! 

Još uvek traje otkrivanje zagonetne ličnosti, javite se! 

Tuesday, May 3, 2011

DECO, PEVAJMO!

Draga deco, u subotu 7.5. 2011. u 10 časova počinje DEDUM -  dečji festival duhovne muzike.
Deca iz različitih crkava će udružiti glasove u slavi i hvali našem Tvorcu.  Nakon bogosluženja imaćemo priliku da se družimo svi zajedno na  ručku.

PAŽNJA!
Poslednja proba hora pred nastup u subotu je zakazana za petak 6.5. u 18 h u crvenoj dvorani. Očekujemo vas!

8.5.2011. skup izviđača u 11h na Košutnjaku. Dođite da učimo, družimo se i čujemo izveštaj sa kampa na Tikvari.

Sunday, April 24, 2011

POZDRAV :)

Draga deco, počeo je prolećni raspust! Jupiiiiiiiiiii :)

30.04. 2011. bogosluženje će početi u 9.30h u dečjim odeljenjima a nakon toga u 11h u crvenoj dvorani imaćemo  drugi deo bogosluženja. 
S obzirom da je raspust i da je većina vas otputovala sve ostale aktivnosti se odlažu.


Još uvek imate prilike da razotkrijete zagonetnu ličnost. Čekamo vaše odgovore a u međuvremenu evo male pomoći. Ovo je kompozicija zagonetne ličnosti za koju se pretpostavlja da ju je napisao kada je imao između 18 i 20 godina. Uživajte!



Roditelji kao i uvek i ove nedelje imamo poruku za vas ali ovoga puta video poruku

Želimo vam blagosloven i pun aktivnosti odmor.

Monday, April 18, 2011

Deco, dobar dan!



U subotu 23.04.2011. u 9.30h slavićemo Boga po vašim odeljenjima a u 11h  u crvenoj dvorani  imaćemo drugi deo bogosluženja zajedno sa celom crkvom.

Nakon završetka bogosluženja u sali broj 4 imaćemo probu hora. Očekujemo vas!

Roditelji:
Karakter se obrazuje uticajem raznih i sitnih okolnosti, manje više pod vlašću i kontrolom pojedinca.Ni dan ne prolazi bez neke škole - pa  bilo za dobro ili za zlo. Nema sitnice koja ne bi mogla niz posledica za sobom da povuče, kao što nema ni najtanjeg vlakna bez senke. Zaista, mudra je bila ona majka, koja je sina svoga savetovala: " NE POPUŠTAJ, SINKO, NI NAJMANJEM ZLU; JER, AKO POPUSTIŠ, DA ZNAŠ DA ĆEŠ MU, PRE ILI POSLE BITI ROB."

Pažnja!
Imamo novu zagonetnu  ličnost. Krenite u razotkrivanje :) Evo male pomoći!



Želimo vam blagoslovenu sedmicu!

Monday, April 11, 2011

Deco, dobar dan!

Kao i svake sedmice i ove imamo raspored događaja za vas.

16.4.2011.  u 9.30h imaćemo proučavanje pouke po odeljenjima. U 11h počinje drugi deo bogosluženja u plavoj sali. Propoved će sa nama imati pastor Aleksandar Macura.

Hor: 
Nakon bogosluženja u sali broj 4 imamo probu hora. Evo malo atmosfere sa prošle probe :)

Molimo roditelje da novac potreban za majice (300 dinara), koje će deca nositi na Dedumu, predaju Tamari Plavšić.

Izviđači:
17.4.2011.


Prošli sastanak izviđača bio je na Avali i bilo je predivno. Zato vas pozivamo da ove nedelje dođete na Adu Ciganliju u 11h da se družimo, igramo različite igre i učimo razne veštine. Poneti sa sobom kanap, kompas...ako imate i obavezno vodu, neki sendvič, voćku.
 Još uvek se možete prijaviti na odlazak u izviđački kamp u Nacionalnom parku Tikvara.

 Kutak za roditelje:

U kući gde duh ljubavi i dužnosti boravi - gde glava i srce mudro pravilo podnose - gde je svakodnevni život pun poštenja i vrline - gde se vlada i čestito i razumno - iz takve kuće možemo očekivati da izađu i zdrava i pametna i sretna deca - deca - koja će, čim porastu, poći za stopama svojih roditelja, ili pravo svojim putem, upravljati se mudro, pa doprineti i sreći svoje okoline.
Na protiv, ako deca odrastu pod krovom neznanja, surovosti i sebićnosti, ona će i nesvesno steći isti karakter, i biće u starijim godinama ne samo prosta i nevaspitana, nego i opasna po društvo i njegovu civilizaciju.
Dete ne može a da ne podražava ono što vidi. Njemu sve i sva služi za primer - i manir i mimika, i govor i navika.


Pažnja:
Još samo ovu sedmicu možete pogađati zagonetnu ličnost!


Sunday, April 3, 2011

Родитељи, никада не би требало да изгубите из вида властиту одговорност за будућу срећу своје деце.


Јер Богу тако омиље свијет да је и сина својега јединороднога дао, да ниједан који га вјерује не погине, него да има живот вјечни.
Jеванђење по Јовану 3;16

 9.4.2011. 
Децо, чекамо вас у 9.30 часова у вашим одељењима. Након проучавања библиске поуке у 11 часова ћемо имати заједничко богослужење у великој сали.

 Проба хора је одмах након завршетка богослужења. Очекујемо вас!

Пажња!
Уколико има још некога ко зна загонетну личност нека напише :)

Sunday, March 27, 2011

Roditelji: Neka Ljubav prema istini, čistoti i dobroti bude rano usađena u srca vaše dece, i onda će oni želeti društvo onih koji imaju iste vrline.

Draga deco, 2.4.2011. je omladinski sabor. Svi ste pozvani da u 9.30h dođete na proučavanje pouka po odeljenjima i u 11h u crvenu salu na zajedničko omladinsko bogosluženje.


3.4.2011 u 11h izviđači imaju svoj redovni sastanak ali ovog puta na Avali.Ponesite sve potrebne rekvizite (sveska,, olovka, kanap...) i dođite da u prirodi uživamo i učimo orjentaciju, signalizaciju i primenimo čvorologiju.
Pozivamo i one koji nisu izviđači a imaju želju da idu u prirodu da nam se pridruže.

Pažnja!
Čekamo još vaših odgoova na temu zagonetne ličnosti i molimo vas da odgovorite na anketu kao i da date ideje, savete i sugestije. Hvala!

Sunday, March 20, 2011

Roditelji, vi u velikoj meri izgrađujete atmosferu u porodičnom krugu, pa ako dođe do neslaganja između vas i deca će primiti isti duh. Nastojte da atmosfera vašeg doma odiše nežnom obzirnošću.

 Draga deco, opet se družimo 26.03 2011. u 9.30h. Dođite na vreme u vaša odejenja a nakon završetka proučavanja pouke, imaćemo u 11h zajedničko bogosluženje u crvenoj sali.


Nakon završetka bogosluženje imaćemo probu hora koju će voditi Tamara Plavšić.

Čekamo vas!
Pažnja!
Kao što vidite imamo novu zagonetnu ličnost, čekamo vaše odgovore :)

Neka vam ova sedmica bude u svemu blagoslovena!

Sunday, March 13, 2011

Roditelji: Pohvalite svoju decu kad god možete. Imajte na umu da su deci potrebne ne samo opomene i karanja, nego i hrabrenja i pohvale, prijatna toplina vaših ljubaznih reči.


19.3.2011.
Draga deco, kao i svake subote sa početkom u 9.30h imamo  proučavanje pouka po odeljenjima a nakon toga u plavoj dvorani sa početkom u 11h drugi deo bogosluženje. Kroz zdravstveni deo ovoga puta će nas voditi Ana Cvetanović a propovedaće nam Sofija Ninković.
Nakon završetka bogosluženja imaćemo odmah probu horu koju će voditi Tamara Plavšić.

20.3.2011.

HIO " Orion" je primljen u HIS! Zaista je predivno biti deo ovakve družine. Pozivamo sve one koji žele da nam se priključe  da to učine već na ovom sastanku. Dobrodošli!
Moli se" Orion" da ponese svoje marame (košulje ne mora), svesku, olovku i sve ostale potrebne rekvizite.

Imamo pobednike našeg kviza :) 

David Galović i David Vuković su prepoznali zagonetnu ličnost doktora Alberta Švajcera. Nagrade vas čekaju! I ovoga puta imamo specijalnu nagradu za Anastasiju Vuković koja je pomogla svom bratu da prepozna zagonetnu ličnost. Anastasija, bravo!

Monday, March 7, 2011

Roditelji: Deca su kao ružin pupoljak: ako ih dobro negujemo, razviju se u divan mirisan cvet; ako ih zapustimo, postaće uvela ruža.

Deco,
Hvala, što ste proslavili Boga svojim talentima, recitacijom, pesmom, muzikom. Zaista je bio blagoslov slušati vas. Hvala i za vaše prisustvo na veselici, bilo je zaista veselo i skakutavo :) Pohvale i za znanje koje ste pokazali odgovarajući na pitanja koja su se odnosila na  predavanje dr Zorice Plavšić i propoved Ane Cvetanović.

12.03.2011.
Naše aktivnosti počinju u 9.30h po odeljenjima a najkasnije traju do 11.00h kada sva deca treba da dođu u veliku dvoranu gde će zajedno sa crkvom imati drugi deo bogosluženja. Ove subote nakon bogosluženja nećemo imati probu hora.

Popodnevno bogosluženje je rezervisano za prijem novih članova u HIS - Hrišćanski Izviđački Savez. Dobrodošli!

Kumovanju novoj izviđačkoj igri je došao kraj i dobijeni su predlozi. Ovde možete da glasate za najbolji predlog http://www.hriscanskiizvidjaci.org/

Pažnja!
Još ove sedmice možete dati odogovor ko je zagonetna ličnost na gornjoj fotografiji!

Sve najbolje i neka je svima blagoslovena ova sedmica!

Sunday, February 27, 2011

Roditelji, neka vaša deca uvek nađu u vama uzor za oponašanje, da bi vas mogla tako savršeno oponašati da nikad ne crvenite ni vi ni oni.


Draga deco,
kao što znate u subotu 5.3. 2011. u prepodnevnom delu bogosluženja u 9.30h učetvovaćemo sa pesmom hora, recitacijom i  jednom numerom na gitari. Molimo vas da ne kasnite i da do 9.20h budete u sali broj 4.
Nakon prvog dela  vraćate se u vaša odeljenja  da proučite vaše pouke. Nakon toga najkasnije do  10.55h  dođite u plavu salu na drugi deo bogosluženja.

Od ove subote imaćemo poseban dodatak bogosluženju o zdravom načinu života kroz koji će nas voditi doktorka Zorica Plavšić.Ove subote govoriće nam o vodi. Nakon zdravstvenog dela propoved će sa nama imati gošća Ana Cvetanović.


Posle popodnevnog bogosluženje imaćemo veselicu u plavoj sali a nakon veselice zajedničku zakusku. Podsetite mame da naprave neki specijalitet :)

6.3. 2011.

Po ustaljenom rasporedu izviđači imaju svoj sastanak. Izviđači će biti primljeni u HIS 12.03.2011. zato se mole svi izviđači da dođu  na sastanak radi generalnog dogovora i probe. Ponesite sve rekvizite!

Pažnja!
Nagradni kviz još traje. Pokušajte da pogodite ko je ličnost sa crno bele fotografije.

Neka vas Bog blagoslovi i ove sedmice!

Sunday, February 20, 2011

Poruka za roditelje: Štedite novac, a ne ljubav!

Deco, dobro veče!
Kao što vidite imamo poruku za roditelje ali ovog puta i za vas :) Vama poruku puštamo kroz sliku!

 Prošlomesečne nagrade su podeljene i nadamo se da ste zadovoljni! 
Kao što znate novo pitanje je i dalje u opticaju. Za sada imamo dva odgovora ali očekujemo i vaše odgovore. Budite hrabri! 
Daćemo vam malu pomoć ;) kroz video klip u kome se u minuti govori o životu i radu naše zagonetne ličnosti. Možete nam i napisati koja je to životinja prisutna u ovom video klipu a bio je jedan od ljubimaca naše zagonetne ličnosti :) Uživajte!


I ove sedmice nastavljamo sa našim svakodnevnim crkvenim aktivnostima.
26.02.2011.
Deco, od 9.30h do 10.45 h imate vaše redovne aktivnosti po odeljenjima a u 11 h svi imamo zajedničko bogosluženje u velikoj crvenoj dvorani. Nakon bogosluženja imamo redovnu probu hora u sali broj 4.
27.02.2011.
Svi ljubitelji rekreacije mogu od 13.30h do 16h igrati odbojku, košarku... u fiskulturnoj sali.

PAŽNJA!
POSTANITE KUM NOVOJ IZVIĐAČKOJ IGRI
Izašla je nova izviđačka igra sa kartama. Igra uz koju ćete moći i da se družite i da naučite mnogo toga. Ova igra još nema ime i iz tog razloga pozivaju se svi da daju svoje predloge za ime ove igre u narednih dve sedmice. Nakon toga još sedmicu dana biće otvoreno glasanje za nekoliko najčešćih predloga. Ime bi trebalo da bude interesantno, jedinstveno (ne kao npr. “Izviđačka igra sa kartama”) i da odrazi suštinu igre.
Za više informacija pogledajte sajt HIS-a http://www.hriscanskiizvidjaci.org/postanite-kum-novoj-izvidackoj-igri/

Želimo Vam blagoslovenu sedmicu!

Sunday, February 13, 2011

Poruka za roditelje: Kuvajte brzo, da biste više vremena proveli s detetom pre nego ono odraste.


IMAMO POBEDNIKE PROŠLOMESEČNOG KVIZA! :)

Zagonetna ličnost više nije zagonetna :).Tačan odgovor je bio Desmond T. Doss. Tačne odogovore su poslali Milena V. i Jovan G. koji će svoje nagrade dobiti u subotu. Odlučili smo da ovaj put dodelimo i posebnu nagradu Davidu V. zbog uloženog  truda da otkrije zagonetnu ličnost. Nadamo se da vas je život Desmonda T. Dosa oduševio i da će vam biti ohrabrenje i nadahnuće u vašim životima.
Film o njegovom životu, za sve vas koji niste bili tu kada smo ga gledali,  možete kupiti u knjižari Preporod.
Do tada pogledajte po neki deo iz filma.


Pažnja!
Kao što vidite imamo i novu zagonetnu ličnost, krenite u pogađanje!
Dole na komentarima možete ostaviti vaše odgovore na nagradno pitanje o kojoj zagonetnoj ličnosti se radi.  Prva tri tačna odogovora dobijaju nagradu!
Obaveštavamo vas da će uskoro biti objavljen nagradni konskurs za literarne, likovne i muzičke radove! 
Spremite se!

19.2.2011.
Kao i svake subote i ove ćemo imati pouke po odeljenjima a u 10.50 h vas očekujemo u plavoj sali na zajedničkom bogosluženju za mlade. Imaćemo priliku i da se pozdravimo sa Aleksandrom Novaković, koja se seli u drugi grad a koja je sa vama provodila dosta  vremena i učestvovala u kreiranju novog dečjeg odeljenja.
Nakon bogosluženja imaćemo probu hora.
20.2.2011.
Izviđači imaju svoj redovni sastanak u 11h. Ponesite rekvizite i dođite!

Sunday, February 6, 2011

Deco, dobro veče!
Nova sedmica je pred vama sa svim svojih lepotama, teškoćama, zahtevima, odgovornostima, događajima... Želimo da vas i vaše porodice Bog obilato blagoslovi u njoj!




12.2.2011
Prvi deo bogosluženje počinje u 9.30h u vašim odeljenjima a drugi deo bogosluženja i propoved ćemo imati u crvenoj dvorani u 11h zajedno sa celom crkvom.


Nastavljamo sa probama hora koja će se 12.2. održati petnaest minuta posle završetka bogosluženja u sali br.4. 
S obzirom da ćemo za mesec dana na bogosluženju proslavljati  Boga pesmom, recitacijama i muzikom i da u aprilu mesecu učestvujemo na festivalu dečje duhovne muzike, molimo vas deco na probe dolazite redovno. Hvala!

Saturday, January 29, 2011

Deco pevajmo - ponovo počinju probe hora :)

Draga deco, pozdrav!
Imamo nove informacije za vas :)

5.2.2011.
Horovođa Tamara poručuje da nastavljate sa probama hora. Prvu probu posle zimskog raspusta imaćete 5.2. a vreme održavanja probe će biti naknadno objavljeno. Nadamo se vašem dolasku!


5.2. 2011.
Deco, vaše bogosluženje biće održano u plavoj sali u 11h.  Molimo vas da u plavu salu dođete najkasnije do 10.50h. Sa vama će Božju reć deliti Aleksandra Novaković.
Nakon održanog bogosluženja imaćemo zajednički ručak u sali broj 4. Molimo mame da spreme nešto lepo ;). Posle ručka imaćete zanimljiv program koji će trajati sve do 17 h kada počinje popodnevno bogosluženje. Vidimo se!

6.2.2011.
Izviđači imaju svoj redovni sastanak u 11h u plavoj sali. Ponesite dobro raspoloženje i naravno potrebne rekvizite :)

Deco, roditelji, učitelji, saradnici...želimo vam uspešnu i blagoslovenu novu sedmicu!

Sunday, January 23, 2011

Humanitarna akcija dečjeg odeljenje - pridružite se!

Dobar dan deco!
Nadamo  se da vam je protekla sedmica bila blagoslovena i ispunjena lepim aktivnostima.
Neka i ova sedmica bude takva!

HUMANITARNA AKCIJA

Želimo da obavestimo vas a vi vaše roditelje, prijatelje, rođake...da je vođa odeljenja od 2-5 godina sa učiteljima i roditeljima pokrenula akciju prikupljanja humanitarne pomoći za nezbrinutu decu iz doma " Dragutin Filipović Jusa" koji se nalazi u ul. Radoslava Grujića 17 u Beogradu.  

Deci u domu je potrebno SVE!
Možete donirati higijenu, igračke, knjige, bojice, flomastere, bilo šta što se može koristiti za kreativan rad, garderobu za sve uzraste i sve što smatrate da je potrebno deci.  Njima je konkretno potrebna garderoba za uzrast od 3-5 godina ali može se doneti i za ostale uzraste i biće prosleđena drugim domovina. Garderoba može biti nova ali takođe ćemo biti zahvalni za svaku nošenu ali dobro očuvanu garderobu. U tom slučaju ste zamoljeni da  garderobu operete i opeglate. Takođe vas molimo da operete i plišane igračke.

Prikupljanje pomoći će se održati samo u subotu, 29.01.2011. od 9.30-12.30h  i od 17-19h.  Donacije donesite u dečje odeljenje u salu za decu od 3-5 godina i predajte vođi odeljenja Svetlani Paunović ili nekoj od prisutnih učiteljica.

Deco, sve je sada na vama! Budite nesebični i iskusite ono što nas Božja reč uči, da je mnogo blaženije davati nego uzimati!
 
Propovednik 11:25  "Podašna ruka biva bogatija, i ko napaja, sam će biti napojen."

Thursday, January 13, 2011

Dobrodošli na blog dečjeg odeljenja!


Namena ovog bloga je da obaveštava i podseća decu i roditelje o predstoječim aktivnostima u okviru dečjeg odeljenja kao i da olakša našu komunikaciju.

S obzirom na brz tempo života, i da svakodnevno dobijamo previše novih informacija koje je sve teže zapamtiti, mislili smo da će roditeljima i deci biti lakše da uvek imaju svoj podsetnik u vidu ovog bloga.

Ovde možete komentarisati postojeću temu,  postavljati pitanja i davati predloge.


Raspust se bliži kraju, vreme je za nove aktivnosti :) 


15.1.2010.  u 18 h održaće se humanitarni koncert. Dobrodošli!
Deco, ponesiti dobrovoljni prilog, ovo je prilika da pomognete vašim vršnjacima iz Kraljeva.

22.1. 2011.  Deca iz odeljenja od 7 - 14 godina će drugi deo bogosluženja imati samostalno u plavoj dvorani sa početkom u 11h. Molimo učitelje da do 10.50 završe svoj program sa decom i dovedu ih u plavu dvoranu.
Ovoga puta iz Božje reči govoriće nam pastor Aleksandar Macura.

22.1.2011. Deca iz odeljena od 11-14 godina će imati druženje u sali broj 4 sa početkom u 18.30h.
Deco,  u planu je gledanje filma,  pantomima... Ponesite kokice!

23.1.2011. Izviđači su se vratili sa Zlatibora, puni su utisaka i nastavljaju sa daljim radom. Imaju svoj redovni sastanak u plavoj dvorani u 11h. Obavezno poneti svesku, običnu olovku i kanap!